Spoedopleiding Motor

Binnen 10 dagen je motorrijbewijs halen!

Heb je weinig tijd of geen zin om iedere week te lessen en wil je toch graag snel je motorrijbewijs halen? Dan is de motor spoedopleiding wellicht iets voor jou!

Sneller je motorrijbewijs halen kan niet!

Afhankelijk van je inzicht en gevoel voor het motorrijden kun je nu in 10, 14, 21 of 28 dagen je motorrijbewijs behalen. Om een spoedopleiding te kunnen volgen dient dit ongeveer 6 tot 8 weken van tevoren ingepland te worden. Dus meld je tijdig aan!

De wachttijd voor het theorie examen is momenteel 8 weken, laat ons tijdig jouw theorie examen reserveren.

Motorrijschool Transfer biedt de mogelijkheid om in 10 dagen je motorrijbewijs te halen. Ieder jaar verzorgen wij een volledige motor spoedopleiding. Echter kun je er ook voor kiezen om je AVB en je AVD apart in je spoedtraject in te plannen. Voor je voertuigbeheersing (deel 1) hoef je nog niet in het bezit te zijn van je theoriecertificaat, tenzij je jonger bent dan 20 jaar of niet in het bezit bent van het A1 motorrijbewijs en/of autorijbewijs categorie B.

Vindt je 10 dagen te snel of heb je andere voorkeuren en of wensen? Laat het ons weten en vraag naar de mogelijkheden.

Try-the-Bike

Om ervoor te zorgen dat je het examen in één keer haalt, doe je eerst een Try-the-Bike les. Gedurende deze les wordt duidelijk over hoeveel inzicht en gevoel je beschikt voor het motorrijden en of je geschikt bent voor één van onze spoedopleidingen. De kosten voor een Try-the-Bike les bedragen € 55,00 (incl. BTW).

Voorwaarden

  • Examengarantie is alleen van toepassing, indien alle lessen gevolgd zijn.
  • De intake / Try-the-Bike les is verplicht (uitgezonderd bij spoedcursus AVD, waarbij AVB bij Motorrijschool Transfer behaald is)
  • Theoriecertificaat cat. A moet in het bezit zijn vóórdat je aan de spoed-AVD opleiding kunt beginnen.
    LET OP: De wachttijd voor het theorie examen is momenteel 8 weken. Laat ons tijdig jouw theorie examen reserveren!
  • De facturen voor de spoedopleidingen moeten 2 weken vóór je deelname aan de spoedopleiding betaald zijn.
  • Wanneer je de spoedopleiding 1 week vóór aanvang annuleert, ontvang je 50% van het cursusgeld retour. Dit omdat wij jouw examens bij het CBR al ingekocht hebben en lestijd voor je hebben gereserveerd.
  • Ben je geschikt bevonden voor het deelnemen aan een spoedopleiding, vul dan direct je Gezondheidsverklaring in via de site van het CBR. Het praktijkexamen AVD kunnen wij pas reserveren wanneer je Gezondheidsverklaring door het CBR is goedgekeurd en je in het bezit bent van je theoriecertificaat en de machtiging voor het reserveren van een praktijkexamen is afgegeven aan het CBR.
%

Slagingspercentage

Verkeersschool Transfer zorgt ervoor dat je tijdens de motorrijlessen doelgericht opgeleid wordt. We zorgen ervoor dat je goede voertuigbeheersing ontwikkeld en de verkeerssituaties om je heen goed kunt inschatten.

Tijdens onze motorrijlessen en geven wij je instructies en praktijkgerichte aandachtspunten mee. Na de motorrijlessen bespreken we de eventuele theorie en praktijk gerelateerde verbeterpunten die een grote impact hebben op een succesvol opleidingstraject en de slagingskans.

Je slaagt bij Motorrijschool Transfer

Ben je op zoek naar een erkende rijschool die bij je past? Kies dan bewust voor Transfer. Waarom? Bij Transfer staat veiligheid voorop en je wordt snel maar vooral goed voorbereid voor het behalen van het rijbewijs.

Scroll naar boven