Spoedopleidingen

In no-time je rijbewijs halen

Een spoedopleiding/ spoedcursus voor de motor volg je bij Motorrijschool Transfer. Gedurende een korte periode volg je een zeer intensieve rijopleiding. Afhankelijk van de keuze van je lespakket wordt er in overleg met jou een planning en dagindeling gemaakt.

Spoedopleidingen

  • 5 Daagse spoedopleiding inclusief AVB examen

  • 14 Daagse spoedopleiding inclusief AVB en AVD examen

  • 21 Daagse spoedopleiding inclusief AVB en AVD examen

  • 4 Weekse spoedopleiding inclusief AVB en AVD examen

De rijlessen kunnen overdag, in de avonduren of in het weekend plaatsvinden voor de duur van 2 of 4 aaneengesloten uren. Het plannen van je rijlessen gaat altijd in overleg.

Try-out les

Ben je geïnteresseerd in een spoedopleiding, maak dan gebruik van een Try-out les bij Motorrijschool Transfer.
De kosten voor deze les bedragen € 50,00.
Mocht je besluiten jouw rijopleiding bij Motorrijschool Transfer te volgen, dan ontvang je het bedrag voor deze les terug.
Een Try-out les zorgt ervoor dat de instructeur een duidelijk beeld van je krijgt omtrent je inzicht en vaardigheden m.b.t. de motor. Na afloop van de les kan de instructeur je verder informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden, planning en kosten van een spoedopleiding.

%

Slagingspercentage

Verkeersschool Transfer zorgt ervoor dat je tijdens de motorrijlessen doelgericht opgeleid wordt. We zorgen ervoor dat je goede voertuigbeheersing ontwikkeld en de verkeerssituaties om je heen goed kunt inschatten.

Tijdens onze motorrijlessen en geven wij je instructies en praktijkgerichte aandachtspunten mee. Na de motorrijlessen bespreken we de eventuele theorie en praktijk gerelateerde verbeterpunten die een grote impact hebben op een succesvol opleidingstraject en de slagingskans.

Je slaagt bij Motorrijschool Transfer

Ben je op zoek naar een erkende rijschool die bij je past? Kies dan bewust voor Transfer. Waarom? Bij Transfer staat veiligheid voorop en je wordt snel maar vooral goed voorbereid voor het behalen van het rijbewijs.

Scroll naar top