Try-the-Bike proefles

Try the Bike!

Wil je ervaren of het motorrijden iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een Try-the-Bike proefles. Tijdens deze vrijblijvende proefles ervaar je hoe het is om op dit bijzondere voertuig te rijden! De instructeur krijgt een duidelijk beeld van jouw inzicht en gevoel voor het motorrijden en kan je vrijblijvend adviseren over de vervolglessen.

De proefles duurt maar liefst 90 minuten en de kosten voor deze les bedragen € 55,00.
De les vindt plaats op een oefenterrein, zodat jij alle rust en ruimte hebt om op je gemak te oefenen op de motor. Tijdens deze les leer je de basis van het motorrijden. De motor en de exameneisen.

De perfecte manier om te starten met je motorrijbewijs en leuk om cadeau te geven of te krijgen! Tijdens de Try-the-Bike proefles gaan we kijken hoeveel ervaring je al hebt en hoe snel je alles oppakt.

Wil je met meerdere personen komen? Neem dan eerst even contact met ons op.

Try-the-Bike les

 • Motorkleding en communicatie
 • Zit- en stuurhouding
 • Bediening en uitleg van de motor
 • Gascontrole - Remmen
 • Opschakelen en terugschakelen
 • Stilstaan / wegrijden
 • Bijzondere verrichtingen

Gaat dit goed? Dan schakelen we een tandje bij en gaan we verder met de eerste oefeningen van het AVB (voertuigbeheersing).

Aan het einde van de proefles zal de instructeur het leermoment met je evalueren. Je leervermogen zal worden besproken en de instructeur stelt je niveau vast.

Advies

Onze ervaren KNMV motor instructeur geeft je na de proefles advies over het aantal vervolgrijlessen. De vervolgrijlessen zijn de tweede stap richting het fel begeerde rijbewijs met veel vrijheid.

Voor de proefles maak je gratis gebruik van onze beschermende kleding, een helm en handschoenen en de motorlaarzen.

Na inschrijving nemen wij contact met je voor een afspraak. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met de datum, het tijdstip en het adres van onze locatie in BODEGRAVEN waar je verwacht wordt.

Daarom Motorrijschool TRANSFER

 • Les van KNMV gekeurde instructeur (KGI)

 • Gratis gebruik van onze motorkleding

 • Hoogste slagingspercentage in de regio

 • KNMV erkende motorrijschool

%

Slagingspercentage

Verkeersschool Transfer zorgt ervoor dat je tijdens de motorrijlessen doelgericht opgeleid wordt. We zorgen ervoor dat je goede voertuigbeheersing ontwikkeld en de verkeerssituaties om je heen goed kunt inschatten.

Tijdens onze motorrijlessen en geven wij je instructies en praktijkgerichte aandachtspunten mee. Na de motorrijlessen bespreken we de eventuele theorie en praktijk gerelateerde verbeterpunten die een grote impact hebben op een succesvol opleidingstraject en de slagingskans.

Je slaagt bij Motorrijschool Transfer

Ben je op zoek naar een erkende rijschool die bij je past? Kies dan bewust voor Transfer. Waarom? Bij Transfer staat veiligheid voorop en je wordt snel maar vooral goed voorbereid voor het behalen van het rijbewijs.

Scroll naar boven