boyke-narain

Even voorstellen

Mijn naam is Boyke Narain, wonende te Bodegraven.
Ik ben al vele jaren fanatiek motorrijder en werkzaam als bevoegd motor-rijinstructeur en KNMV-gediplomeerd (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) instructeur.

Specialist in motorrijopleidingen

In 2004 besloot ik om een carrièreswitch te maken naar zelfstandige auto- en motor-rijinstructeur met mijn eigen rijschool. In oktober 2004 heb ik succesvol de opleiding voor auto-rijinstructeur afgerond en mijn instructiecertificaten behaald voor de motor (categorie A) en de aanhangwagen (categorie E-B).
De laatste jaren concentreer ik mij volledig op het verzorgen van motorrijlessen en gespecialiseerde rijopleidingen o.a. berg- en bochtentraining in het buitenland.

Sinds 2006 ben ik een KNMV gediplomeerd motor-rijinstructeur (KGI) en ik ben verplicht om jaarlijks bijscholing te volgen voor zowel de theorie als de praktijk. Een KGI-instructeur heeft de nodige rijervaring, de didactische vaardigheden en de kennis om zijn cursisten iets extra’s te kunnen bieden met name op het gebied van het verkeersinzicht, de risicoperceptie, de voertuigbeheersing en de positie op de weg, en natuurlijk mooie lijnen rijden door bochten rijden.

Het is mijn streven om mijn cursisten op een heldere en humorvolle manier naar een hoger niveau begeleiden. Ik wil dat zij vlot, inzichtelijk en veilig leren motorrijden. Ik gebruik hiervoor weleens de term ‘esthetisch verantwoord’: het ziet er mooi uit en het lijkt gemakkelijk. Het geeft mij een voldaan gevoel als dat lukt.

Tijdens de lessen besteed ik veel aandacht aan de kijktechniek, het zien en gezien worden, ongeval vermijdend weggedrag, het bepalen van juiste snelheid, de positie op de weg en daardoor het bewust deelnemen aan het verkeer. De enige goede manier om dit te bereiken is om de cursist vanaf de motor te begeleiden. Als instructeur begeleidt ik de cursist dus altijd vanaf mijn (volg)motor, een BMW F 750 GS. Dit geeft de cursist een vertrouwd en veilig gevoel.

Persoonlijke aandacht, vakmanschap, vertrouwen en een aangename professionele band met jou zijn naar mijn mening de beste ingrediënten voor een prettige motorrijopleiding. Ik streef er naar om jouw rijvaardigheid ruim boven het gewenste examenniveau te brengen zo dat jij met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien en dat jij jouw motorrijbewijs behaalt!

Ik hoop jou binnenkort te mogen begroeten voor een vrijblijvende proefles of een volwaardige motorrijopleiding.

Met vriendelijke groet,

Boyke Narain

%

Slagingspercentage

Tijdens onze motorrijlessen en geven wij je instructies en praktijkgerichte aandachtspunten mee. Na de motorrijlessen bespreken we de eventuele theorie en praktijk gerelateerde verbeterpunten die een grote impact hebben op een succesvol opleidingstraject en de slagingskans.

Vragen? Advies nodig?

Bel 06 411 90 001

Of voeg 06 411 90 001 toe aan uw contacten en stuur een WhatsApp!

KNMV gediplomeerd

Ieder jaar worden de instructeurs door de KNMV bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van rijvaardigheid, veiligheid, nieuwe wet- en regelgeving.

Scroll naar boven