Ervaring

Motorrijschool Transfer is de rijschool die al 16 jaar garant staat voor rijopleidingen van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een hoog slagingspercentage. Door continu bijscholing te volgen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Transfer uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool in de regio Gouda en omstreken met het KNMV keurmerk.

Efficiëntie

Door de degelijke en dynamische opbouw van de rijlessen, waarbij gestreefd wordt naar een zo kort mogelijke duur van de rijopleiding, haal jij op een leuke en vlotte manier je motorrijbewijs. Kies voor één van onze starterspakketten of volg losse lessen. Hulp nodig bij het bepalen van het aantal lessen? Bespreek een Try-out les zodat de instructeur een beeld heeft van jouw vaardigheid en inzicht.

KNMV keurmerk

De KNMV heeft een eigen kwaliteitskeurmerk voor motorrijscholen en instructeurs. Namelijk KGI oftewel, KNMV Gediplomeerd Instructeur. Hiermee kunnen wij, als goed georganiseerde rijschool met een kwalitatief hoogwaardige en een gepassioneerde motorinstructeur, ons zelf onderscheiden. Het KNMV keurmerk geeft aan dat onze motorrijschool als specialist op het gebied van motorrijopleidingen is beoordeeld.

Doelstelling

Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de kijktechniek. Zien en gezien worden, ongeval vermijdend weggedrag, bepalen van juiste snelheid en positie en daarmee het bewust rijden. Wij streven ernaar om jouw vaardigheid boven het gewenste examenniveau te brengen, zodat je met vertrouwen het examen tegemoet kunt zien. De enige goede manier om dit te bereiken, is jou te begeleiden vanaf de motor. Onze motorinstructeur rijdt daarom altijd op de volgmotor achter jou aan.

Scroll naar boven